Pedagog

Pedagog


Mick fullførte våren 2019 videreutdanningen praktisk-pedagogisk utdanning ved Norges musikkhøgskole. Han tilbyr undervisning i dirigering og sang. 


Sangundervisning for korsangere


Har du lyst til å bli enda bedre til å synge? Blir du sliten etter en lang øvelse? Drømmer du om å kunne være solist i koret? Denne undervisninga er rettet mot korsangere som ønsker å forbedre teknikken sin. Innholdet i timene legges opp etter dine utfordringer og behov. Vi kan jobbe med klang, intonasjon, smidighet, presisjon, lytting, knekk i stemma, lyse toner, spenninger i nakke, kjeve og tunge etc. Opplegget lager vi sammen. Timene tilbys både individuelt og i stemmegrupper. 


Ta kontakt for å komme igang!Oppvarming for korsangere


Mick har laget to videoer med oppvarmingsøvelser. En av filmene er forklaring av øvelsene, og den andre er en gjennomført oppvarming hvor den som ser på kan synge med. 

Øvelsene er spesielt rettet mot korsangere, men kan brukes av alle som vil øve opp sangstemma si. 

Til filmene hører også en PDF hvor øvelsene er skrevet ned og forklart.


Bli bedre til å lese rytme


Har du lyst til å lære noen teknikker for å bli raskere til å lese rytme? I PDF-en "Bli bedre til å lese rytme" går Mick gjennom noen øvelser og teknikker du kan jobbe med for å bli bedre til å dekode vanskelige rytmer. 


Bli bedre på å lese noter


Mick har også laget et dokument med notelesningsteknikker. Her lærer du hvordan du k bruke trinntall for å orientere deg raskere i notebildet, og treffe tonene sikrere.