Sanger

Sanger

I sang har Mick hatt Folke Bengtsson og Kristin Kjølberg som lærere, og har i tillegg jobbet med bl. a. Maria Berglund, Barbro Marklund, Mona Julsrud, Randi Stene og Solveig Kringlebotn.

Mick er en lyrisk baryton. Han synger for det meste lieder og romanser når det kommer til det klassiske repertoaret, med hovedvekt på norsk og tysk repertoar. Mick har også vært solist med blant andre Grex Vocalis og Norges ungdomskor på konserter i Norge og i utlandet. 


Mick synger også mye pop og viser, både som solist med forskjellige ensembler, og på egenhånd bak pianoet. Han har medviket på Trysilfestivalens faste konsert "Viser i vinterland", sunget og spilt på flygelinnvielse, og holdt egne konserter - for eks. i forbindelse med grunnlovsjubileet i 2014. 

Mick har sunget med mange kor i Oslo, og var fast sanger i Grex Vocalis fra 2012 til koret ble lagt ned høsten 2019. De siste årene har han også sunget på prosjekter med profesjonelle ensembler som Christiania mannskor og Kilden vokalensemble. Han har også vært solist med blant andre Norges ungdomskor. Se video fra konsert i Oslo domkirke: 

https://www.youtube.com/watch?v=p7EpE_D3qgM&frags=pl%2Cwn


Det er også mulig å lytte til Micks innspillinger på SoundCloud:

https://soundcloud.com/user-877582519-92099356

Foto: Ola Kolåsæter